Derde editie Nacht van de Mode op vrijdag 26 februari

Nacht van de Mode zet de schijnwerpers op Deinze als modewinkelstad.

De laatste vrijdag van februari staat Deinze geheel in het teken van de mode, tijdens de derde editie van de Nacht van de Mode. Maar liefst 17 handelszaken laten op vrijdag 26 februari vanaf 20 uur in de Brielpoort hun nieuwe lente- en zomercollectie showen door professionele mannequins. Na de Nacht van de Mode 2015 was het enthousiasme van de organisatoren, de deelnemers, de partners en de aanwezigen zeer groot. Dat dit niet te missen evenement in 2016 een vervolg krijgt , is dan ook logisch.

Verschillende zaken uit Deinze en omgeving laten hun mooiste collecties bewonderen op de catwalk en dit allemaal gebracht door een professionele crew, zorgvuldig gecaste modellen en miss België 2011, Justine De Jonckheere. De sfeer wordt volledig afgestemd op het product dat in de kijker staat. Een brede waaier aan kledij (dames-, heren- en kindermode) en modeaccessoires (schoenen, brillen, hoeden) vullen dit onvergetelijk event.
Iedereen ontvangt bij aankomst een attentie en na de show maken de bezoekers kans op mooie prijzen, geschonken door de deelnemende handelaars. De avond sluiten we af met een afterparty waar een DJ de aanwezigen verwent met swingende muziek.
Naast mode worden de aanwezigen ook culinair verwend. Lokale zelfstandigen zorgen voor foodstands, een champagne en gin-tonic bar waar het aangenaam vertoeven is.

Dit jaar werd de reeds uitverkochte VIP-formule aangepast zodat het netwerkmoment zowel voor als na de show in een aparte tent plaatsvindt.
Nacht van de Mode gaat door in de Brielpoort waar 1100 bezoekers verwacht worden. Kaarten zijn te verkrijgen bij de deelnemende handelaars of via www.nachtvandemode.be en kosten 20 euro.

Nacht van de Mode is een initiatief van VZW Retail on the move! dat wordt mogelijk gemaakt dankzij de steun van de Stad Deinze, IB Event, DoeSelf, ACG en Remotec als hoofdpartners. Daarnaast wordt Nacht van de Mode ook gesteund door vele lokale zelfstandigen en bedrijven.

Nacht van de Mode Deinze organisatie

Foto organisatie (van links naar rechts): Dominique De Bock (Dominique & Co), Lieven De Clercq (Optiek Lammerant), Caroline Wauters (Scarpette), Jürgen Vaernewyck (Eeuwenaert), Liesbeth de Pestel (Nancy Store)

Deelnemende handelaars: Martieline Lingerie – Scarpette Schoenen – Nancy Store ladies Dames – Nancy Store men Heren – Dominique & Co Dames – Leroy Schoenen – Filies Dames – Optiek Lammerant Optiek dames / heren – John’s Boetiek Dames – Cannie Heren – Ideal Fashion Dames – Moden Gaby Accessoires (hoeden / handtassen / sjaals-kousen) – G-Brand Jeugd – Imago Dames – Lamon Nuytens Pelsmantels, jassen van leder, daim – Little Kings & Queens Kinderkleding – Grusenmeyer Dames

Meer informatie over de Nacht van de Mode is te vinden op www.nachtvandemode.be of via www.facebook.be/denachtvandemode.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...