Succesvolle ontbijtactie Markant Deinze ten voordele van Babynest

Op zondag 14 februari 2016 heeft Markant Deinze 380 ontbijtpakketten verkocht ten voordele van ‘Babynest’. Op dinsdag 16 februari 2016 was ‘Babynest’ present op de Markant Deinze vergadering om hun verhaal te brengen en de opbrengst in ontvangst te nemen in aanwezigheid van een 80 tal leden en geïnteresseerden.

Markant ontbijtactie - Babynest

Dankzij de samenwerking van het markante team, de inzet van de vele vrijwilligers, de sponsoring en de bestellingen is de actie succesvol verlopen en heeft Markant Deinze maar liefst 12 bedjes kunnen schenken aan ‘Babynest’.

‘Babynest’ helpt – op materieel vlak – zwangere kansarme jonge moeders met baby’s, vrouwen die door “Kind en Gezin” of door een “Buddy bij de wieg ” doorverwezen zijn.

Wieske heeft haar verhaal verteld, hoe ze als verpleegster op materniteit in contact kwam met een arm gezin waarvan de baby in een kartonnen doos moest slapen. Zo groeide bij haar het idee om tweedehands spullen te verzamelen en is ‘Babynest’ ontstaan.
Meer informatie over ‘Babynest’: Wieske De Bosscher en Wies Timmermans 0486 14 16 87, steeds op afspraak op ma, di, do en vr van 9u tot 12u en van 13u tot 17u. [email protected]

Meer informatie over Markant/ www.markantvzw.be/deinze. Markant is een netwerk van en voor ondernemende vrouwen die samen leuke, leerrijke en ontspannende ervaringen beleven.  De afdeling in Deinze telt meer dan 260 leden.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...