Flirten in het groen, ook in de argonne?

Rik Desmet is binnen “het groenere deinze en omstreken” voornamelijk gekend als conservator van de natuurgebieden van de Zeverenbeekvallei. Rik Desmet heeft echter zijn hart ook reeds jaren verloren aan de streek van de Argonne, een soort uitloper van de Ardennen in Frankrijk. Dit gebied is van een ongekende natuurpracht en bezit een soortenrijkdom die bij ons wel gekend was meer dan 50 jaar geleden, maar intussen bij ons sterk is teruggedrongen.

Flirten in het groen ook in de argonne.jpg

Tijdens deze voorstelling voor Natuurpunt Deinze Zulte onthult Rik Desmet zijn mooiste plekjes in de Argonne en kraakt hij voor de gelegenheid een fles eau-de-vie. Iedereen kan deze presentatie bijwonen (2,5 euro per persoon of 5 euro voor een gezin, zaal Ter Wilgen te Deinze) zonder voorafgaandelijke inschrijving.

Aan de vooravond van Valentijn flirt Natuurpunt Deinze Zulte er dan weer op los met een presentatie van Joeri Corstens, lesgever bij Natuurpunt Educatie, maar ook gekend door zijn tv-optredens bij “Het zijn net mensen” op Vier en door zijn wekelijks radionatuurpraatje bij De Madammen. Wie wil weten waar Casanova de mosterd haalde, kijkt best eens naar de dierenwereld. In onze tuinen en natuurgebieden vinden we immers voorbeelden van de meest uiteenlopende verleidingsstrategieën, die vaak verrassend herkenbaar zijn. Voldoende inspiratie dus voor een natuureducatie flirt bij Meubelfabriek De Rore te Deinze ! Voor deze activiteit dient wel voorafgaandelijk te worden ingeschreven via [email protected] met vermelding van aantal personen (8 euro per lid of 10 euro voor niet-leden).

De Argonne – zaterdag 6 februari 2016 om 20u – Zaal Ter Wilgen (Deinze) – 2,5 € p.p. (5€ per gezin)
Flirten in het groen – zaterdag 13 februari 2016 om 20u – Meubelfabrikant De Rore (Deinze) – 8 € p.p. (10 € niet-leden)

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...