Nieuwjaarsreceptie Torenbuurt terug een groot succes!

Naar jaarlijkse gewoonte organiseerde de Torenbuurt hun nieuwjaarsreceptie met de buurtbewoners. De slechte weersomstandigheden op zondag 31 januari zorgden ervoor dat de receptie op een andere locatie moest doorgaan, dank zij de medewerking van Lieven Van Betsbrugge transport kon hun nieuwjaarsreceptie in zijn loods doorgaan.

De talrijk opgekomen buurtbewoners van de wijk rond de watertoren maakten het gezellig. Bovendien werden ze beloond met een glaasje cava en hapjes van slagerij Hans en de verloting onder de aanwezigen van heel wat prijzen. waaronder een etentje in restaurant Homard Bizarre. Heel wat sponsors maken dit event mede mogelijk. Eens te meer hadden de afwezigen ongelijk.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...