Damiaanactie Leiestreek brengt recordbedrag op

Dit weekend werd de actie de stiftenverkoop tvv de Damiaanactie definitief afgesloten. De campagne, in het teken van de bestrijding van lepra en TBC in Burundi, leverde in onze regio een nog nooit eerder behaald bedrag op.

Meer dan 250 enthousiaste jongeren gingen het weekend van 29-30 en 31 januari op pad om massaal stiftjes te verkopen. Op straat, aan warenhuizen, … overal werden er stiften te koop aangeboden. Ze haalden in de regio Deinze maar liefst 29.439 euro op. Damiaanactie hanteert de slogan “voor 40 euro redt je een mensenleven”. Op die manier konden ze 736 mensenlevens redden.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...