IT Dude uit Deinze in de Formule 1

Het formule 1 team Sauber F1® Team kiest voor het Belgische bedrijf “IT Dude” uit Deinze als digitale partner. Dit voor de volledige communicatie mix en een lange termijn samenwerking. Strategisch sterk, sterk concept, start your engines.

IT Dude Deinze

In Oktober 2015 heeft IT Dude uit Deinze de kans gekregen bij het gerenomeerde Zwitserse Formule 1 Sauber F1® Team om zich te presenteren. Ze haalden tijdens de pitch de eindstreep met een “total concept” verhaal. Het realiseren van de website van het Sauber formule 1 team (een pure fan experience), de webshop en de integratie van een Marketing Automation Platform (by www.itdude.be), het achterliggende merchandising verhaal (by www.thekingstores.com ), de Payment Service Provider (by www.fireballpsp.com ).

Dit is het resultaat van het harde werk van de 3 oprichters Frederick De Sloover, Jeroen Certyn en Giorgi Stemmler. Hun ervaring en ondernemerschap heeft hen samengebracht. De drie heren zijn gedreven op het vakdomein conversie, met andere woorden online rendement generen voor hun klanten en hun eigen webshop platform (www.thekingstores.com). Hun ervaringen die zij dagelijks toepassen op hun eigen platform gebruiken zij dan ook om de klanten te dienen. Ondertussen heeft IT dude reeds meer dan +300 projecten mogen opleveren.

Als men nu naar de Formule 1 kijkt en je ziet het Sauber F1 team voorbij komen, weet dat er een stukje IT uit Deinze meehelpt aan hun succesverhaal!

Laat u alvast inspireren:  http://www.sauberf1team.com/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...