Foto van vrijwilligers uit Deinze gaat de wereld rond

Wat begon meer dan 8 jaar geleden en nog steeds is, de passie voor #deinze en fotografie. Een belangrijk iets voor ons vrijwilligers en dat wordt soms op een onverwachte manier beloond.

Een foto van een wielrenner namelijk Peter Sagan die van een drankje zit te genieten in een café in Deinze. We zagen het meteen dit is een “iconische” topper.

Peter Sagan collage

Na het posten van deze foto op ons instagram account ging deze al snel het internet rond. Vele mensen reposten deze foto op hun eigen instagram account. De foto verscheen ook op verschillende wieler instagram accounts, sommige met meer dan 5.000 likes. Op het instagram account vanTinkoff de ploeg van de wielrenner kreeg de foto meer dan 11.700 likes

Maar de topper Peter Sagan kon het ook niet laten deze foto te posten en de teller loopt snel op. Met een gemiddelde van 16.000 likes zal deze foto ook een topper worden op zijn Instagram account, de likes en shares op zijn Facebook page liegen er ook niet om!

Lees hier het verhaal achter de foto – wegens de vele buitenlandse bezoeken hebben we dit artikel ook in het engels gemaakt.

Ons doel met DeinzeOnline is terug bereikt: een stukje #Deinze op de kaart zetten, city marketing avant la lettre, en dat op onze manier!

Eigen lof stinkt, maar we kunnen het voor eenmaal niet laten… 🙂

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...