Toren-Paashaas kwam ook dit jaar terug naar de Torenbuurt met leuke verrassingen!

Op zondag 27 maart 2016 kwam de Toren-Paashaas terug naar de watertoren in Deinze. Na een regenachtige nacht had hij speciaal voor de kinderen van de Torenbuurt het zonnetje besteld. Maar liefst 47 kinderen kinderen van de “de Torenbuurt” verzamelden zich aan de ingang van de watertoren.

Buurtbewoonster Florence Demarey voorzag een prachtig verhaaltje om de kinderen warm te maken voor al dat lekkers dat de Paashaas te bieden heeft. Na tweemaal luidkeels te roepen kwam de Toren-Paashaas tevoorschijn. Maar, wat is er aan de hand? De Paashaas van vorig jaar heeft een boeketje bloemen in zijn handen? De Paashaas is dit jaar namelijk niet alleen! Hij is verliefd geworden en heeft zijn vriendinnetje met zich meegebracht.

Na het officieel doorknippen van het lint door de Paashaas en zijn kersvers vriendinnetje was het tijd voor de kindjes om zich volledig te laten gaan. De tijd was aangebroken om de zoektocht naar de vele paaseitjes te starten. Als alle eitjes opgeraapt waren, mochten de kinderen verzamelen voor de levensgrote Toren-Paasklok. Uit de klok vielen uiteindelijk de laatste eitjes.

Nadien was er ook nog de mogelijkheid om op de foto te gaan met de Paashaas en zijn vriendinnetje.  Kortom, het was een onvergetelijke ochtend voor de jongste Torenbewoners die er als afsluiter nog een mooi cadeau bovenop kregen.

Dit initiatief werd georganiseerd door buurtcomité de Torenbuurt. Zij willen ook nog een dankwoord uitbrengen aan alle medewerkers, die tientallen uren hebben gespendeerd aan het organiseren van deze activiteit. De Torenbuurt is dan ook zeer trots dat ze dit Paasevenement gratis kunnen aanbieden aan alle buren.

(Foto’s Erwin DW)

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...