Japanse Koi’s af te halen in huidige stadshuis wegens verhuis

[notification type=”error”] vis fish 2Vandaag is het verzenderkens dag 😉 [/notification]

De verhuis van de stadsdiensten is al begonnen, dit wordt door de huidige stadsdiensten met veel enthousiasme onthaalt. Veel mensen die de dienst bevolking bezoeken zijn reeds langs de vijver met de prachtige koi’s gepasseerd, er zitten een aantal pracht exemplaren tussen.

kois stadhuis Deinze

In het nieuwe stadshuis is er helaas geen plaats voor deze prachtige koi’s. Deze worden uitzonderlijk gratis weggegeven aan de mensen die reeds kennis hebben van het houden van koi’s, aangezien deze koi’s reeds een aantal jaar oud zijn is dit een belangrijk gegeven. Deze namiddag vanaf 14u zal er iemand van de technische dienst aanwezig zijn om de koi’s uit hun huidige omgeving te helpen verhuizen. Waterdichte verhuis boxen met deksel staan klaar en kunnen gebruikt worden.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...