Vanavond feest Deinze in de #Charlatan in #Gent

De band Zebras Are Timeless uit Deinze/Gent stelt haar nieuwe EP ‘Ananas’ voor op vrijdag 25 maart in café Charlatan in Gent.
De deuren gaan open vanaf 20 uur en om 20.45 uur bijten The Forum Walters uit Oostenrijk de spits af, gevolgd door Z.A.T. om 22 uur. Een ticket kost 5 euro.

Zebras are timeless
Foto: Bram Mervillie

Zebras Are Timeless of kortweg Z.A.T. uit Deinze/Gent mikt met zijn mix van ska, reggae en latin recht op je heupen. De vijfkoppige band surft op een golf van positieve vibes die elk podium doorweekt achterlaat. De cd-release van debuutplaat ‘99’ in mei 2015 werd zo een broeierig feestje dat ze de Charlatan nog altijd aan het dweilen zijn. In de lente van 2016 komen ze met een nieuwe EP naar buiten.

Zebras Are Timeless werd opgericht in 2010 en de huidige Zebras zijn Silas van Laeken (gitaar, zang), Arjen van de Weghe (keyboard, zang), Yorgi Gritzelis (sax), Anthony Statius (bas)  en Kristof Cornelis (Drums).  In 2012 kwam er een eerste EP,  begin 2015 volgde de debuutplaat ‘99’en in de zomer daarop was de explosieve live show van Z.A.T. niet weg te denken van de festivalpodia.

Steek de Zebras niet in een genrebepalend kot want ze breken ze zo weer uit. Indien je graag mee swingt op Caribische beats en omvergeblazen wordt door een portie hemels funky blazers, look no further. Just put on your dancing Shoes!!

“Oerdegelijk gevarieerd debuut voor wel een stevig feestje lust” (tropicalidad.be over ‘99’)

Info & Bookingswww.zebrasaretimeless.com – [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...