Gent-Wevelgem gaat door in volle respect voor de slachtoffers van blind geweld

De organisatie van Gent-Wevelgem en het stadsbestuur van Deinze zijn diep geschokt door de gebeurtenissen van afgelopen dinsdag. De gedachten gaan in de eerste plaats uit naar alle slachtoffers en hun nabestaanden.

Er wordt gestreefd naar de hoogst mogelijke veiligheid voor het publiek, de renners en de volgers. Op alle volksconcentraties tijdens de wielerwedstrijd worden extra stewards en veiligheidspersoneel ingezet. Het betreft o.a. de start in Deinze, de aankomst in Wevelgem, de Grote Markt in Ieper, de Kemmelberg, …

Er wordt door de organisatie uitdrukkelijk gevraagd om geen handtassen, rugzakken, boekentassen of andere losse zakken mee te brengen. De politie en de organisatie zal nauw toezien op dit verbod, dat in Deinze van kracht is op zondag 27 maart 2016 van 9 tot 13 u. op de volgende locaties: het Kongoplein, de Kattestraat, de Meulestraat, de Ramstraat, de Gentpoortstraat, de Kaaistraat, het Emiel Clausplein, het Sint-Poppoplein, de Tolpoortbrug, de Brielstraat, de Mouterijdreef, het Kaandelbeekpark, de Markt, de Lucien Matthyslaan, de parking van het Museum van Deinze en de Leiestreek en de parking van de Brielpoort.

Bij de start van de wedstrijd zal er 1 minuut stilte gehouden worden ter nagedachtenis aan de slachtoffers.

Info: www.gent-wevelgem.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...