VBS Zeveren leeft mee met aanslagen in #Brussel

De directie, leerkrachten, personeelsleden en leerlingen van VBS Zeveren leven mee met iedereen die op één of andere manier slachtoffer werd van de verschrikkelijke aanslagen in Brussel.

VBS Zeveren leeft mee

Op de foto zien we de leerlingen van het zesde leerjaar: Arne, Nathan, Ashley, Lotte, Beau, Lisa, Kiara, Marie, Luca, Rune, Lucas, Sarith, Kenji, Axelle en Lotte . Ze hebben één boodschap: vrede. Ze nemen elkaar vast als teken van samenhorigheid, ze glimlachen als teken van “we gaan door”. Een welgemeende dank u aan juf Karen, juf Ann, juf Katrien, juf Mieke, juf Charlotte, juf Stefanie, juf Hilde, juf Charlot en juf Inge voor het puike werk dat ze leverden om onze kids voorzichtig in te lichten en hen daarna de ruimte te laten om te verwerken en te bespreken wat er op die gitzwarte 22ste maart in onze hoofdstad gebeurde. Dank u wel dat ook wij ouders, bij jullie terecht kunnen met onze vragen. Dit terwijl ook jullie met talloze onbeantwoordbare vragen blijven zitten.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...