Zeveren Sportief mengt zich in titeldebat!

Na de 1-1 van Eendracht Machelen op Knesselare en na zelf op Nevele met 1-3 gewonnen te hebben, mengt Zeveren Sportief zich opnieuw nadrukkelijk in het titeldebat in 3de provinciale A (Oost-Vlaanderen). Ondanks het behalen van  het ticket voor de eindronde, blijven de Zeverenaars niet op hun lauweren rusten.

Zeveren Sportief

Met 2 thuismatchen (tegen Bellem en DKW Evergem) en met 2 uitmatchen (tegen Eendracht Machelen en Eendracht Vinkt) krijgen de paarswitten wel nog een loodzwaar programma voorgeschoteld. De spelers, bestuursleden en supporters laten dit niet aan hun hart komen en hebben de festiviteiten zondag al ingezet. Met het eindrondeticket op zak, is het seizoen nu al geslaagd. Een kampioenstitel zou echter een mooie kers op de taart zijn. De tegenstanders zijn gewaarschuwd, wordt vervolgd…

Foto en tekst: Ive Steyaert

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...