Foodtruck festival aan Ooidonk toffe en hippe sfeer

Dit weekend werd het domein rond Ooidonk kasteel ingenomen door een Nederlandse organisatie die met verschillende foodtrucks het ‘boulevard’ gevoel nastreeft. Ze trekken op die manier naar 32 locaties met dit toch wel toffe concept.

Foodtruck_ooidonk_Deinzeonline_13Naar ons gevoel werd er wat weinig promotie rond gevoerd, maar toch was er zaterdagavond een gezellige drukte. Wat fijn was.
Wij gingen er de sfeer opsnuiven. En werden rondgeleid door een enthousiaste Nederlander en tevens organisator Leon. Moet gezegd zijn, iedere aanwezige had wel ergens een eetstandje waar hij wilde proeven. Het was duidelijk voor elk wat wils.

Bekijk ons volledig sfeerverslag in dit Facebook album.

Foodtruck_ooidonk_Deinzeonline_12De foodtrucks staan er vandaag nog van 12u00 tot 22u00. Wij zijn al stilletjes benieuwd of de organisatie volgend jaar opnieuw Ooidonk aandoet, en wie weet iets meer in de zomerperiode met zwoelere temperaturen.

Benieuwd hoe jullie de sfeer daar beleven!
Gebruik de hashtag #deinze #ooidonk #foodtruckboulevard

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...