Open dag in de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans op zondag 17 april

Elk jaar zetten zo’n driehonderd nieuwe leerlingen hun eerste stappen in muziek, woord en dans in de stedelijke academie. Ook dit jaar zal dat niet anders zijn. Met filialen in Nazareth, Sint-Martens-Latem, Kruishoutem en Zulte is de academie één van de belangrijkste ambassadeurs  voor muziek, woord en dans in Deinze en omstreken. Om iedereen de kans te geven om kennis te maken met de academie is er op zondag 17 april 2016 een open dag in Deinze.

Opendag SAMWD

Spits jij jouw oren als je nieuwe, onbekende klanken hoort? Heb je een levendige fantasie? Gaan jouw voeten soms vanzelf bewegen? Droom je er wel eens van op een podium te staan voor een enthousiast publiek? Dan is de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans beslist iets voor jou!

Elk jaar zetten een driehonderdtal nieuwe leerlingen hun eerste stappen in muziek, woord en dans in de stedelijke academie. Met filialen in Nazareth, Sint-Martens-Latem, Kruishoutem en Zulte is de academie één van de belangrijkste ambassadeurs voor muziek, woord en dans in Deinze en omstreken. Om iedereen de kans te geven kennis te maken met de academie is er op zondag 17 april 2016 een open dag in Deinze.

De open dag is één van de vele momenten waarop de academie haar deuren openzet voor het grote publiek. Het hele jaar door zijn er tientallen klasconcerten, voorstellingen en andere activiteiten op de academie zelf of elders in de stad en omstreken. Tijdens de open dag wordt er een beeld gegeven van het ruime aanbod van de academie.

Programma:

Van 14 tot 17.30 u. : mogelijkheid om een gevarieerde waaier aan initiatielessen, klasconcerten, open lessen, toneelvoorstellingen en performances bij te wonen. De leerkrachten en filiaalverantwoordelijken zijn aanwezig om toelichting te geven.

Vanaf 17.30 u. : symfonisch concert gebracht door AcOrDe, het Academie Orkest Deinze.

Meer info: Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans
Kalkhofstraat 25, 9800 Deinze (tijdelijke ingang via Leiedam)
09 381 96 40 – [email protected]www.muziekacademiedeinze.be
http://www.facebook.com/samwd.deinze

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...