Quiz ’Twiss’ndeur Deinze

Cultuurschok is een vereniging binnen Deinze die reeds tal van leuke activiteiten organiseerde maar iets speciaals voor de Deinzenaars dat was er tot nu nog niet echt van gekomen. Reden genoeg om eens te brainstormen over een echt Deinzes recept. Het eindresultaat werd een Quiz.

Quiz Twiss'ndeur

Met een groepje enthousiastelingen vertrokken we in gedachten op reis door Deinze en zijn deelgemeenten op zoek naar de juiste ingrediënten om ons recept te kunnen voltooien.
Tijdens onze reis botsten we op de ideale kruiden om het wat pittiger te maken. Zo is er een vleugje politiek, geschiedenis, cultuur enzovoort.
Wij, de enthousiastelingen, leerden alvast veel bij over Deinze. Voelen jullie je ook geroepen om op een aangename manier een reis door Deinze en zijn deelgemeenten te maken, de strijd aan te gaan met andere enthousiaste Deinzenaeren dan is het nu de moment.

We mogen tevens onze belleman, Nick Hollevoet, verwachten die een ronde gaat presenteren!

Kom proeven van ons recept de quiz, ’Twiss’ndeur Deinze, gaat door op 23 april 2016.
Dit alles zal plaats vinden in zaal Ter Wilgen in Deinze, Poelstraat 70. De deuren gaan open vanaf 19u15, de quiz start om 20u stipt. Voor een prijs van 16Euro per ploeg (max 4 deelnemers per ploeg) mag je je Deinzese kennis komen bewijzen. Inschrijven kan via de website www.cultuurschok.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...