Ruilbeurs KVLV Petegem-Deinze

de lente is in ons land, de zon begint te schijnen dus we gooien ramen en deuren open. Maar vooral, ’t is de tijd om ook de kleerkasten open te gooien, opnieuw te ordenen en op te ruimen! Ongetwijfeld ontdek je zo ook bij jou thuis dingen die je al een tijd niet meer gedragen hebt omdat je er wat op uitkeken bent of omdat ze volgens jou nu niet meer van deze tijd zijn.

Ruilbeurs KVLV

Trek je kast dus gerust open. Kijk en vind je handtas, juweel, sjaal, ceintuur, haaraccessoires… die jij niet meer wil dragen maar die je kan ruilen voor een andere handtas, sjaal,… want wat jij niet meer wil dragen, wil iemand anders misschien graag gebruiken. En wat iemand anders niet meer wil gebruiken wil jij misschien graag eens dragen.

Daarom, stop alles in een zak en kom ermee op 28 mei tussen 14 en 18 uur naar zaal Ter Wilgen, Poelstraat 70 te Deinze-Petegem want in het ruilen kan een nieuwe ontdekking schuilen! Het is perfect mogelijk dat jij 1 handtas en 2 sjaals weggeeft, en dat je met 2 juweeltjes en 1 riem huiswaarts gaat

Zowel de toegang als het ruilen zelf is volledig gratis! Je hoeft geen lid te zijn van kvlv om naar de ruilbeurs te komen, iedereen is van harte welkom!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...