Les Folles de Mode van Sint-Vincentius Deinze in kasteel van Poeke

Les Folles de Mode opent op vrijdag 27 mei in het het kasteel van Poeke. Ze hopen jullie heel talrijk te mogen ontvangen om de werken van de mode-leerlingen uit Leiepoort campus Sint-Vincentius in een unieke locatie te bewonderen. De eindejaarsstudenten van 6 Mode en Design Sophie, Lisa, Laura, Fenne, Orfelia en Aude, inspireerden zich elk op een eigen gekozen thema en presenteren met trots hun eerste mini-collectie voor het publiek.

Les Folles de Mode

Verschillende stijlen en thema’s werden onderzocht, … Victoriaanse tijd, Inca’s, Marokko, Impressionisme, Egypte en Art Nouveau en tonen hun creatieve persoonlijkheid. De tentoonstelling in het Kasteel van Poeke toont ook al het werk van de creatie klassen van onze school van de 1ste tot en met de 3de graad TSO.

Kom het laatste weekend van mei naar het Kasteel van Poeke en bewonder het werk van deze creatievelingen. 3 dagen lang kan je terecht in het kasteel van Poeke dit op vrijdag 27 mei vanaf 14u tot 21u, zaterdag 28 mei vanaf 14u tot 19u en op zondag 29 mei vanaf 10u tot 14u.

De toegang is gans het weekend gratis en iedere bezoeker ontvangt een attentie.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...