Geloofstocht Bachte grot

4km van Deinze naar Bachte wordt er op vrijdag 27 mei gewandeld onder de vorm van een geloofstocht. Het is al decennia lang een goed nagevolgd evenement van de dekenij Deinze, beweging.net en VZW Bachte Grot. De eerste “bedevaart te voet” had plaats op 18 mei 1984, meer dan dertig jaar geleden.

Geloofstocht Bachtegrot 2016

De geloofstocht begint om 18u30 met een H.Mis in de Onze Lieve Vrouwekerk van Deinze, om 19u00 start de stoet aan het Sint Poppoplein. Het wordt dan wandelen met begeleid bidden en zingen langsheen het Schipdonkkanaal en tussen de groene bermen van het Bachtelandschap. Alles staat in het teken van bidden voor en danken om genezing. Wie niet stapt kan al om 19u terecht voor een gebedsdiensten aan Bachte Grot zelf.
Dit jaar is er geen autocar voorzien na de geloofstocht.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...