4 handelaars openen samen een pop-up shop in de Tolpoortstraat Popup4you

In Deinze, op de hoek van de Tolpoortstraat, aansluitend op de markt, opende Popup4you op 18 mei de deuren. De tijdelijke winkel is een initiatief van 4 doorwinterde Oost-Vlaamse handelaars, 2 uit Deinze, 1 uit Zwalm en 1 uit Lede. Het kriebelde wanneer zich in de Tolpoortstraat een mooie opportuniteit voordeed en daarom sloegen ze de handen in elkaar om van Popup4you een succes te maken.

POPUP4you

Geert van Beautenic (ondersteund door Elektro Mac), Ineke van Tafelsfeer.be, Audrey van Vintageitem.com en Hans van BelCoPrint Deinze fleuren de Tolpoortstraat op met hun Popup winkel waar ze een ruime mix aanbieden van seizoensartikelen, vintage decoratie, teken- en schildermateriaal en tafeldecoratie. Ook Lieselot van CreaLief kreeg de eer om de etalage in de inkom in te richten met haar creaties. Leuke accessoires, originele lampenkapjes, juwelen, naaisels voor kinderen en volwassenen – alles handgemaakt.

In de winkel zal een ruime mix te koop zijn van seizoensartikelen, vintage decoratie, tafeldecoratie en teken- en schildermateriaal. Dit origineel winkelconcept is nieuw voor Deinze en kan ongetwijfeld bijdragen om van de Tolpoortstraat terug een aangename winkelstraat te maken. De shop opent op 18 mei de deuren. Een must see dus! De uitbaters Geert, Audrey, Hans en Ineke zullen je graag met raad en daad bijstaan. De winkel zal gedurende twee maand op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag doorlopend open zijn van 10 tot 18 uur. Meer info is te vinden op de site www.popup4you.be en op facebook.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...