The Handles Deinze vzw behaalt drie medailles op de provinciale minimasters

Op zaterdag 7 mei organiseerde BRSF Vlaanderen vzw, in samenwerking met Sleins’Skip in sporthal Hoge Wal te Evergem, de laatste wedstrijd van het seizoen voor de jongste competitiespringers van The Handles Deinze vzw. Iedere skipper nam deel aan de drie onderdelen: 30 seconden speed, 2 minuten speed en een freestyle. Alle skippers sprongen een goede wedstrijd met weinig fouten en dat resulteerde in hoge scores.

Drie skippers slaagden er zelfs in een medaille mee naar huis te nemen. In de categorie jongens 9 jaar behaalde Thor Deraedt goud, in de categorie jongens 10 jaar behaalde Lukas Van Hoe zilver en ook Mira Minnaert behaalde zilver in de categorie meisjes 9 jaar.

Lisa, Liese en Henri zijn tevreden coaches… Op naar het volgende seizoen!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...