Een interessante dialoog op basis van een goed boek in een mooi decor. Dat is al drie jaar de succesformule van ‘Deinse dialogen’, een literaire avond georganiseerd door Deins schepen van Cultuur Rutger De Reu. Voor de eerste editie was vice-premier Steven Vanackere te gast en vorig jaar kwam afscheidnemend Europees president Herman Van Rompuy naar Deinze. Dit jaar ligt de lat nog hoger, letterlijk en figuurlijk, want tienkamper Thomas Van der Plaetsen wordt de centrale gast.

Thomas van der plaetsenFoto: Thomas Van der Plaetsen

Op woensdag 18 mei om 19u gaan Rutger en de sportman in boekhandel Letters & Co op de Deinse markt in dialoog over het boek ‘Alsof het voorbij is’ van Julian Barnes.  De deelname is opnieuw gratis, maar een vrijwillige bijdrage voor het kankerfonds Back on Track wordt zeker geapprecieerd. Het aantal plaatsen is beperkt , wie er graag bij is stuurt best snel een mailtje naar [email protected] of via 0473 56 45 48.

Delen op: