Tienkamper Thomas Van der Plaetsen huldigt kampioenen tafeltennisclub Palaestra Deinze

Afgelopen zondag kwam Deinse tienkamper Thomas Van der Plaetsen langs tijdens het jaarlijks eetfestijn van tafeltennisclub TTC Palaestra om er haar clubkampioenen te huldigen. Thomas VDP, die volop in voorbereiding is op de Olympische Spelen van Rio deze zomer, werd enthousiast onthaald door de zowat 100 aanwezige tafeltennissers. De voornaamste kampioenen zijn Olaf Allaert (miniemen), Jelle Demets (cadetten), Quinten Dhondt (junioren), Wendy Van Daele (dames) en Mike Moonen (algemeen clubkampioen).

Thomas VDP met juniorenpodium

Thomas VDP (2de van rechts) huldigt de kampioenen van tafeltennisclub Palaestra
Wie recreatief of competitief wil kennis maken met de tafeltennissport is elke dinsdag- en donderdagavond welkom in het Deinse Sportcomplex Palaestra. De jeugd tussen 8 en 16j traint op woensdag en zaterdag.
contactpersonen:
– afdeling jeugd: Claudine Weytens : tel 0486 24 77 68 / [email protected]
– afdeling volw.: Karel Duchatelet : tel 0490 44 60 71 / [email protected]
TTC Palaestra werd opgericht in 1947 en is de grootste tafeltennisclub van Deinze en omstreken. De club heeft zowel een jeugd- als een volwassenafdeling, met telkens een opsplitsing tussen recreatieve en competitieve spelers. Alg. info bij Mario Boone (voorzitter) op 0495 53 90 91 of [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...