Coole Paul Michiels bezorgde Deinze een hete concertavond op parkies Deinze

Op woensdagavond 20 juli, één van de warmste dagen, zwoelste nachten van deze kwakkelzomer mocht Paul Michiels de temperaturen in ons Deinze nog wat extra doen stijgen met een warm, gezellig optreden op de “Kaandelconcerten” parkies Deinze

Het Kaandelpark zat propvol er werd veel gepraat, gezongen, gedanst, geapplaudisseerd, gedronken maar vooral vol bewondering gekeken hoe de 68 jarige good looking Paul Michiels, live het publiek vanaf minuut 1 inPALMde (vorig jaar ging dat een mooie woordspeling geweest zijn maar nu is de hoofdsponsor Engie) met covers en eigen werk. Het publiek smaakte de feel good music en ging volledig uit de bol, het zweet spatte van sommigen hun gezicht en oksels maar voor één keer knepen we onze ogen en onze neus dicht 🙂

Tijdens onze zoektocht naar “bekende Deinzenaren” vielen we per ongeluk in de VIP area van Interimkantoor Synergie binnen, echt per ongeluk. Blijkbaar zorgt het Interimkantoor Synergie voor de tewerkstelling van tientallen jobstudenten tijdens deze Engie Parkies (een zomer lang), de medewerkers staan in voor de bonnekes, drank, den opkuis en nog zoveel meer…

Mocht je interesse hebben in een vakantiejob zoals deze of in een vakantiejob in Deinze kan je nog altijd contact opnemen met https://www.synergiejobs.be/nl/synergie-deinze-interim of spring eens binnen Markt 31 Deinze. Doe ze alvast de groeten van DeinzeOnline! Verder kregen we nog een rondleiding in hun VIP area, jaja gin tonicske, hapjes, frieten ge kent da wel, maar wat ons het meest interesseerde was de VIP bus waarop je een mooie overview had op het park, helaas hadden we enkel een GSM mee om sfeerbeelden te scheppen.

Tot volgende week met RAYMOND VAN HET GROENEWOUD!!!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...