Pokemon hype slaat ook toe in Deinze

Wat een hype kan veroorzaken, we waren er ons zelf niet van bewust maar deze namiddag zagen we dit met onze eigen ogen, we worden momenteel overrompeld door Pokemon jagers.

Pokemon jagers

De stadsfontein, het monument achter de kerk, de markt, het Sint-Poppoplein, … overal zag je ze deze namiddag lopen, ze liepen hun smartphone achterna opzoek naar Pokemon’s. Velen liepen net naast de verkeersborden en struikelden net niet over het voetpad. Het pleintje aan de stadspomp was zeer in trek, de vuilbak dient dringend geledigd te worden want morgen wordt er een “vloedstroom” voorspeld.

Pokemon vangers Deinze

Het mag gezegd worden het lokt extra mensen naar ons Deinze, vooral de horeca en toerisme varen er wel bij. We zagen dat er morgen een event georganiseerd wordt op het Sint-Poppoplein ivm de Pokemons dat er te vinden zijn in Deinze, “Lure at Pokéstop Sint-Poppoplein”. Hier kan je meer details vinden over dit evenement – https://www.facebook.com/events/1721445178123038/

Tot morgen, gotta catch ‘m all!

Hier een link naar de Pokemon jagers die we op de digitale plaat vastgelegd hebben.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...