Soulsister op zaterdag 3 december in de Brielpoort van Deinze

Na de succesvolle concerten van Scala en Clouseau eerder dit jaar, gaat Miracle vzw duidelijk op zijn elan door. Begin december staat Soulsister op de agenda.

soulsister-30-jaar-web

In het najaar van 1986 kwam de debuutsingle van Soulsister uit. You Get To Me werd door pers en publiek enthousiast onthaald en betekende het begin van een unieke carrière in de Belgische popgeschiedenis. Soulsister reeg de hits aan elkaar, tourde met Sting door Europa en haalde de Amerikaanse Billboard Hot 100.
In 2016 – precies dertig jaar na hun debuut – plant Soulsister een jubileumtournee langs de Vlaamse theaters. Dertig concerten zullen Jan en Paul geven, met een repertoire dat in dertig jaar alleen maar aan glans heeft gewonnen. En dan mag een concert in onze legendarische zaal “Brielpoort” uiteraard niet ontbreken.

Het betreft een zittend concert en tickets zijn verkrijgbaar aan 35 euro. VIP-tickets (ganse avond eten en drinken + gereserveerde plaatsen op de eerste rijen inbegrepen) zijn te koop aan 125 euro. De tickets zijn enkel online te koop via www.miraclevzw.be.

Ze hopen binnenkort de eerste naam voor 2017 bekend te kunnen maken. Volg hen op facebook of via hun website en blijf op de hoogte van de concerten.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...