Zomerconcert harmonieorkest Deinze met Tom De Bie #TOPPER

Op vrijdag 29 juli 2016 zal een uniek concert in Deinze weerklinken. Harmonieorkest Deinze – versterkt met een combo- zal Deins talent Tom De Bie begeleiden. Het avondvullend programma zal zeer gevarieerd zijn, van filmmuziek tot bewerkingen van populaire pop- en jazzsongs.

Zomerconcert harmonieorkest Deinze

Tom De Bie kent u wellicht van Idool en vele optredens in en rond Deinze. Iedereen welkom op het muziekterras Poppoplein vanaf 19u!
Meer info op http://www.harmonieorkestdeinze.be

Het Koninklijk Harmonieorkest Deinze bestaat uit een 40-tal enthousiaste -zowel gevorderde als beginnende- muzikanten uit Deinze en omstreken. Het doel is verdere ontplooiing, plezier en voldoening te vinden in het samen musiceren en toewerken naar een concert.

Jaarlijks geeft het harmonieorkest een drietal vaste concerten in en rond Deinze, zowel in eigen beheer als op vraag. Het repertoire is zeer breed en gevarieerd: van stevige originele harmoniemuziek tot popklassiekers, filmmuziek en de nieuwste hit. De tijd van de hoempapamuziek is reeds lang voorbij. Naast deze vaste concerten, komen er nog gelegenheidsoptredens bij. Het harmonieorkest staat onder leiding van Kenny Van Heuverswijn.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...