Programma Deinse feesten 2016

Ze zijn er terug de Deinse feesten, een feest waar jong en oud kan van genieten. Met de zomerse temperaturen van deze dagen zal het terug een topeditie worden.

Optreden Sint Poppoplein 2

Het Comité Deinse Feesten zorgde opnieuw voor een goedgevuld programma. De 58ste jaarmarkt op woensdag 20 juli, geeft de aftrap voor 12 dagen vol activiteiten. De stadsbeiaardier Charles Dairay zal de klokken laten luiden op markt en om 11u is de 52ste editie van de kippenworp, waar de ouders zich vol overgave zullen ‘smijten’ tussen de kinderen.

Voor de muziek liefhebbers zijn er de kaandelconcerten, café Chantant brengt doorlopend muziek op de terassen van de horecahoofdsponsors en er zijn natuurlijk ook tal van gratis optreden door onze Vlaamse artiesten oa. Belle Perez, Sam Gooris, Willy Sommers, Lissa Lewis, …

Bekijk het uitgebreide programma hier – http://deinsefeesten.be/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...