Dit weekend jumping Deinze

jp deinzeHet laatste weekend van juli betekent voor paardenliefhebbers uit Deinze en omstreken een vaste afspraak op het jumpingterrein van het provinciaal recreatiedomein de Brielmeersen in Deinze. ‘Jumping Deinze’ heeft er zoals jaarlijks haar jumpingweekend, ditmaal op zaterdag 30 juli en zondag 31 juli 2016

Op zaterdag is er steevast ‘studentenjumping’ met zowel dressuur als springen op het programma. Zondag krijgen we dan weer de ruiters van de subregionale vereniging HRVV over de vloer. Zondagnamiddag krijgen we omstreeks 14u onze traditionele ‘Derby Stad Deinze – Cavalor’. De beste ruiters uit de streek komen hier het beste van zichzelf tonen in een parcours van maar liefst 27 ‘cross-country’- en jumpinghindernissen.

Programma, vip-mogelijkheden en inschrijven kan via www.ruiterkomiteedeinze.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...