Familiedag “De Torenbuurt”

Dit jaar was het thema van hun zomerse familiedag op 6 augustus, hoe kon het ook anders, de olympische spelen in Rio. De zon was van de partij en de kinderen konden zich uitleven in een aantal “Olympische Torenbuurtspelen”. Er was een medaille voor iedere deelnemer, (deelnemen is belangrijker dan winnen) uitgereikt door schepen Trees Van Hove.

Torenbuurt Rio 2016 06

Nadien kon iedereen genieten van een aangepast aperitief om daarna te genieten van een lekkere bbq. Meer dan 130 buurtbewoners schreven zich in er voor. Initiatie tot samba dansen en een wedstrijd Limbo dansen maakte de avond volledig Braziliaans.

Er werd nog tot laat in de avond genoten van de sfeer en het aangename weer. Terug een geslaagd familiefeest ook dank zij onze sponsors en medewerkers. Waarvoor dank.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...