Happy Days zal het Sint-Poppoplein terug doen swingen! #happydays

Het beste plein van de Gentse Feesten komt terug naar Deinze, het plein waar tijdens de Gentse Feesten de meeste ambiance en sfeer is komt naar het Sint-Poppoplein. Op 12, 13, 14 en 15 augustus brengt de vzw Happy Days (organisator Gentse Feesten Groentenmarkt) in samenwerking met de Stad Deinze de beste, tot nu toe relatief onbekende coverbands van Vlaanderen naar onze stad. De bands zorgen er iedere dag van 17u30 tot 1u. voor gratis disco, dance, pop, funk en soul.

Happy Days Sint Poppoplein Deinze 2015

Meer info ivm programmatie op hun website http://happydays.vlaanderen/ of op hun facebook pagina.

Programma Happy Days 2016

Op 9, 10 & 11 september doen ze het nog eens over te Ooidonk

Historiek:
Na meer of 30 jaar het ambianceplein & scoutingplein te zijn op de Gentse Feesten, interesse van andere steden in Vlaanderen en wegens het groot aanbod van goede groepen, werd het tijd om uit te breiden in Vlaanderen. Op vraag van de stad Deinze en in samenwerking met de stad Deinze, organiseren wij dit nu ook in Deinze voor het 2e jaar!

Doel vzw Happy Days:
Bekendheid geven aan onbekende kwaliteitsvolle culturele muziekgroepen. Dit, door die muziekgroepen ‘een springplank’ te bieden om ‘door te breken’ naar het grotere publiek. Het genre muziek, waar wij ons op richten, is het segment ambiance covergroepen van Disco, Dance, Pop, Funk, Soul.
De ‘kans van slagen’ vertaalt zich dan door groepen die bij ons ‘ontdekt’ worden.
Wij zijn ‘het scoutingevenement’ van de Benelux voor organisatoren, platenfirma’s, bedrijven, edm.
Enkele voorbeelden van de bij ons ‘ontdekte’ groepen zijn:
Gorky (Luc De Vos), De Dinky Toys (Coco junior), Helmut Lotti, De Skyblasters (Kid Safari).

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...