Warm welkom voor Olympische Thomas Van der Plaetsen

Gisteravond kwam atleet Thomas Van Der Plaetsen terug uit Rio. Heel veel vrienden, familieleden en buren uit de Veldstraat stonden hem trots op te wachten. Zijn persoonlijk record en 8° plaats verdienden een dikke proficiat en een warm ontvangst. Buurvrouw Mieke Roelens had met enkele kinderen een reuze groot spandoek geschilderd dat de straat helemaal opsmukte.

Warm welkom voor Olympische Thomas Van der Plaetsen DSC_6953

Thomas nam op zijn eigen rustige manier en zichtbaar tevreden alle wensen en felicitaties in ontvangst. Mooi was het om opa en oma op de eerste rij te zien blinken. De Veldstraat is duidelijk klaar om Thomas te blijven steunen en kijkt al vol vertrouwen uit naar volgende wedstrijden.

Warm welkom voor Olympische Thomas Van der Plaetsen DSC_6968

Info: Peter Parmentier

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...