Miracle vzw haalt nu ook Kommil Foo naar de #Brielpoort

Na geslaagde concerten van Scala en Clouseau (beiden uitverkocht) en een veelbelovend concert van Soulsister op 3 december aanstaande, haalt Miracle vzw met Kommil Foo een 4de klepper naar Deinze! Ook nu weer doet Miracle vzw dit in samenwerking met Stad Deinze.

kommilfooWe kennen Kommil Foo allemaal van hun shows waarbij ze theater, muziek, cabaret en comedy op hun eigen unieke manier combineren.

Mich en Raf Walschaerts zingen op zondag 15 januari 2017 hun mooiste, beste, ontroerendste, grappigste en meest memorabele liederen. Omringd door een uitgelezen groep muzikanten. Liederen die stuk voor stuk hun plek vonden in de talloze theatervoorstellingen die de broers doorheen de jaren op de planken brachten. Verwacht u aan Kommil Foo-klassiekers als ‘Ruimtevaarder’, ‘Madrid’, ‘De Volgende’, maar ook aan splinternieuwe songs uit de recente voorstelling Schoft!

Tickets kosten 30 euro (gewone tickets) of 65 euro (VIP) + ticketingkost en zijn vanaf donderdag 8/9 uitsluitend te koop op de website van Miracle vzw (www.miraclevzw.be).

Kommil Foo:
Mich Walschaerts: zang, viool, piano • Raf Walschaerts: zang, gitaar, piano
Muzikanten:
Gwen Cresens: accordeon, bandoneon • Alano Gruarin: piano • Bruno De Groote: gitaren • Ben Faes: contrabas • Cesar Janssens: drums • Nico Schepers: trompet • Dieter Limbourg: sax en dwarsfluit • Carlo Mertens: trombone
Techniek: Koen Bellens
Productie: Caroline Lanoye
Website: www.kommilfoo.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...