4de editie van Moose – Scouts en Gidsenbal

Zaterdag 15 oktober organiseren de Scouts en Gidsen van Deinze de 4de editie van Moose- Scouts en Gidsenbal. Omdat de leden en leiding het evenement extra in de kijker wouden plaatsen organiseerden ze een promostunt.

mooze-dsc_0125

Zaterdag 8 oktober trokken minstens 250 leden en leiding van Scouting Deinze naar de Markt in Deinze. Daar verzamelden ze massaal voor een leuke promostunt. Allemaal samen vormden ze de letters Moose, dit werd vastgelegd op filmmateriaal. De promostunt dient om reclame te maken voor de vierde edtie van Moose met daarbij het Scouts en Gidsenbal. Ook dit jaar gaat de fuif voor de VIP door in de Brielpoort met er naast een tent. Kaarten voor de fuif zijn nog steeds te koop bij de leiding en leden van de Scouts, broodjeszaak ‘t Smoske en AD Delhaize. Alle info vindt u zeker op hun facebookpagina https://www.facebook.com/moosescoutsengidsenbal.

mooze-dsc_0157-2

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...