Eerste Nacht van de Jeugdbeweging in JC Brieljant

Op vrijdag 21 oktober vindt de nationale Dag van de Jeugdbeweging plaats. Naar jaarlijkse gewoonte wordt dit ook in Deinze gevierd met een gratis ontbijt aan het stationsplein. Dit jaar is er echter een extra: de stad en de jeugdraad verwennen de leiding van alle Deinse jeugdverenigingen met hapjes, drankjes en een dj-act tijdens de eerste Nacht van de Jeugdbeweging in jeugdcentrum Brieljant.

eerste-nacht-van-de-jeugdbeweging-in-jc-brieljant

Naar jaarlijkse gewoonte worden op de Dag van de Jeugdbeweging alle leden van Deinse jeugdbewegingen die in hun outfit langskomen op het stationsplein getrakteerd op een gratis ontbijt. Op vrijdag 21 oktober krijgen ze tussen 7 en 8.30 u. een koffiekoek en warme chocolademelk. Drugpunt deelt festivalbandjes uit met de boodschap ‘mijn jeugdbeweging is mijn drug’ en er kan genoten worden van kampvuurliedjes en warme vuurkorven.

Eerste editie Nacht van de Jeugdbeweging

Om de leiding van de Deinse jeugdverenigingen extra in de bloemetjes te zetten organiseren de stedelijke jeugdraad en de stad de eerste Nacht van de Jeugdbeweging: een leuke fuif waarbij de leiders en leidsters in de watten gelegd worden met drankjes, hapjes en verrassende dj-act van onder andere MC Jordy. De leiding is op 21 oktober welkom vanaf 21 u. in jeugdcentrum Brieljant.

Er zullen verschillende prijzen te winnen zijn voor de meest enthousiaste, meest talrijke of meest krachtdadige leidersploeg. Voor één van de winnende jeugdbewegingen zal de schepen van jeugd alvast zijn koksmuts en schort aantrekken. Hij belooft voor de voltallige leidingsploeg te koken op één van hun leidingsactiviteiten.

“De leiders en leidsters van onze jeugdverenigingen zetten zich met veel enthousiasme in voor de kinderen van onze stad. Dankzij hen beleven bijna duizend kinderen en jongeren jaar in jaar uit de tijd van hun leven in Deinze. Hun engagement is groot en mag wel eens extra in de verf worden gezet. Met de fuif willen we hen echt in de watten leggen, het is bovendien een ideale gelegenheid om de banden tussen de verschillende Deinse jeugdverenigingen aan te scherpen” zegt schepen van jeugd Rutger De Reu.

 

Info
Stedelijke jeugddienst
Mouterijdreef 22, 9800 Deinze, 09 381 68 50
[email protected] – www.deinze.be/jeugd

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...