Kerst beleven op een unieke manier in Deinze

Bruno Dhaenens en Liesje De Schrijver willen Deinze en omstreken een onvergetelijke Kerst bezorgen.  Daarom organiseren ze met Dana Winner en haar live band een uniek Kerstconcert. Liesje is sinds jaar en dag een vaste waarde in de Vlaamse muziekwereld.

dana-winner-deinze

Ze stond mee aan de wieg van het succes van K3 en bouwde van daaruit haar eigen boekings- en evenementenkantoor uit met artiesten als KetnetBand, Roel Vanderstukken, Ian Thomas, e.a. …..

Liesje is ook ‘proudly Deinzenaar’.

Samen met Bruno wou ze iets bijzonders doen voor de inwoners van Deinze en ruimte regio.  ‘Kerst is sowieso een speciale periode.  Het is een periode van verbondenheid en samen tijd nemen voor elkaar. Een Kerstconcert is een ideaal middel om dit te bekomen. Dana Winner is een topartieste en  zorgt voor stijlvolle, unieke concerten’.

Bruno beaamt dit. ‘Deinze heeft al veel te bieden, maar samen met Liesje wou ik nog eens iets extra uitwerken. In de statige, sacrale context van de Sint-Paulus kerk in Deinze (Petegem) zal de Limburgse Nachtegaal samen met haar live band kerstliederen en bekende nummers brengen. Het wordt een subliem concert om samen te beleven met vrienden, familie en kennissen rond de Kerst- en Eindejaarperiode.  Geen enkel cadeau overtreft een mooi moment dat samen wordt beleefd en waarover nadien kan worden nagepraat. En de bezoekers worden verwend.  In de kerk zal een optimale setting zorgen voor een kwaliteitsvol concert en na het concert bieden we aan iedereen gratis een gluhwein aangeboden’.

Yannic Demeyer van Zalm.biz zorgde voor het zakelijk luik van de organisatie.  Er tekenden 10 bedrijven in voor een VIP pakket.  Met 40 ondernemers en relaties wordt een onvergetelijke avond georganiseerd waarbij een diner in Bistro Marron wordt gecombineerd met het Dana Winner kerstconcert.

Praktisch

  • Kerstconcert op vrijdag 9 december 2016 om 20u, deuren open vanaf 19u
  • Tickets verkrijgbaar via AD Delhaize, Brasserie BrunO, Letters&Co, Molders Schoenen en Mode (Driespoort Shopping) of via [email protected]

Tickets: 35€ (incl. 1 gluhwein)

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...