Modeshow en hoge hakkenrace op de Markt van Deinze

Dat het een regenachtige dag ging worden, hadden ze ons al duidelijk gemaakt in het weerbericht. Maar dat was buiten de markt van Deinze gerekend. Een heuse modeshow en hoge hakken race stonden gepland, de zon kwam er net op tijd door om terug een massa volk naar de markt te lokken.

Modeshow-hoge-hakken-race

Rond 16u was het gestopt met regenen, net op tijd voor de start van de modeshow op de markt, op sommige plaatsen stonden ze 2 rijen dik. Op een catwalk van 300 meter konden de modellen uit de regio de kleding, schoenen of accessoires tonen aan het publiek. Perfecta ging een stapje verder en toonde zijn producten in mooi aangeklede winkelkarren. Na de modeshow bezocht het opgekomen publiek de terrassen en fashion standjes op de markt of gingen op bezoek bij Agnes van FSTVL voor een lekker ijsje.

Om 17u was er de start van de hoge hakken race, de meest opvallend figuur was Kristof van HAJP! Terug een leuk evenement van Deinze Winkelstad.

Bekijk ons uitgebreid Facebook album hier.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...