Sunday Shopday in Deinze

Na het succes van vorig jaar heeft Stad Deinze beslist om ook dit jaar mee te doen met de Nationale Sunday Shopday. Op 2 oktober organiseert vzw Deinze Winkelstad in samenwerking met Comeos en de deelnemende handelaars een heleboel activiteiten. Ze bieden naast gadgets en  drankjes ook kortingen aan.

sunday-shopdayOp de Markt vinden er tussen 14 en 18 u. verschillende activiteiten plaats. Er zijn een heleboel ‘fashionstandjes’, waar je gratis advies krijgt over mode, make-up, haartooi en verzorging. Om 16 u. start delangste catwalk (300 meter) op de Markt. Verschillende handelaars laten hun kleding en accessoires showen door vrienden, familie of personeel. Honderd bezoekers krijgen een gratis paraplu van Deinze Winkelstad. Om 17 u. vindt de ‘hogehakkenrace’plaats. Zowel vrouwen als mannen mogen hieraan deelnemen. De winnaars krijgen een cadeaubon ter waarde van 50 euro.
Terwijl de klanten nog wat nagenieten van de modeshow en hogehakkenrace, zorgt een DJ voor muzikale animatie

Info
De lijst en de openingsuren van de deelnemende handelszaken vind je op www.sundayshopday.be.
vzw Deinze – winkelstad aan de Leie: www.facebook.com/deinzewinkelstad

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...