Het partijbestuur van Open Vld Deinze verkoos maandag zijn nieuwe voorzitter

Bart Vandekerckhove neemt de fakkel na twee jaar over van Steven Van de Putte. Door een overvolle agenda gaat Steven zich voortaan concentreren op zijn taak als fractieleider. Met zijn 28 jaar is Bart de allerjongste voorzitter die open Vld Deinze ooit gehad heeft. In zijn professioneel leven is Bart zelfstandige in het familiebedrijf Chicken Masters uit Deinze. Hij is daar verantwoordelijk voor sales, productontwikkeling en personeel. Bart was tot op heden JONG VLD – voorzitter en hij vertegenwoordigt de partij ook in de verkeerscommissie en PWA. “Deze ervaring maakt hem uitermate geschikt om het voorzitterschap op zich te nemen”, meent Van de Putte nog.

bart vandekerckhove“We wensen Steven te bedanken voor zijn inzet als voorzitter en we zijn blij dat we verder op zijn ervaring kunnen blijven rekenen als lid van het partijbestuur”, aldus Bart Vandekerckhove.

Naast een nieuwe voorzitter werden maandag ook nog de andere bestuursleden aangesteld. Zo werd Peter van Maele verkozen tot penningmeester en Luc Moerman wordt de secretaris. Tot slot blijft Annie Mervilie de ondervoorzitter en Marc De Buck de politiek secretaris. Samen vormt dit team het nieuwe dagelijks bestuur van Open Vld Deinze. ”

Open VLD is een vaste waarde in het bestuur van de stad. Onze mandatarissen werken elke dag hard voor wie leeft en onderneemt in Deinze. Als voorzitter wil ik samen met alle partijleden in dialoog treden met onze inwoners over onze realisaties en tegelijk een wervend en gedragen toekomstproject uittekenen in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 besluit de nieuwe voorzitter Vandekerckhove.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...