33e grote volkssportnamiddag voor senioren op 2 december 2016

Op vrijdagnamiddag 2 december 2016 organiseert de dienst sport en recreatie voor de 33e maal een volkssportnamiddag voor senioren in het sportcomplex Palaestra. Inschrijven is gratis, maar moet uiterlijk op vrijdag 25 november gebeuren bij de bond waarbij men is aangesloten of bij de dienst sport en recreatie van stad Deinze.

Palaestra

Net zoals bij voorgaande edities is er zowel een individuele wedstrijd als een wedstrijd per bond voorzien, zodat ook senioren die niet aangesloten zijn bij een bond kunnen deelnemen aan de activiteiten. De namiddag gaat van start om 13.30 u. en eindigt met de prijsuitreiking omstreeks 16.30 u. Er worden zes spelen voorzien: blikgooien, bakbollen, schuifbak, shove-a-penny, puntensjoelbak en ringwerpen.

Per spel wordt een prijs aan de winnaar overhandigd. Er zal een individueel totaalklassement worden opgemaakt over de zes spelen, met prijzen voor de eerste drie senioren van het klassement. Een rangschikking per bond wordt verkregen door de drie beste individuele scores samen te tellen. Iedere bond ontvangt een trofee. Er worden een 200-tal senioren verwacht.

Info en inschrijvingen
Geïnteresseerden kunnen zich tot uiterlijk vrijdag 25 november 2016 gratis inschrijven bij hun bond, of bij de dienst sport en recreatie van stad Deinze: Sportcomplex Palaestra, Kastanjelaan 35, 9800 Deinze, 09 381 96 60

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...