5de editie van Feest!

Net als vorig jaar wordt het nieuwe jaar terug feestelijk ingezet in een compleet omgetoverde Brielpoort te Deinze. Ondertussen wordt reeds voor de 5de keer een editie van Feest! georganiseerd door enkele vrienden uit Deinze. Gezien er vorig jaar geen toestemming was om opnieuw iets te organiseren in de oude Torck-fabriek in de ommegangstraat, werd toen beslist om Feest! te verhuizen naar de Brielpoort. Met succes, want vorig jaar was Feest! voor de 4de keer volledig uitverkocht en op dit moment zijn ook de helft van de kaarten voor dit jaar reeds verkocht.

feest_001

Wie erbij wil zijn, zal dus snel moeten zijn. Toegangskaartjes kosten 25 EUR en zijn enkel te koop in voorverkoop in Frituur Place2Be, Schoenen en Mode Molders, Tipic en ‘t Friethuisje.

feest_002

Aan het concept is weinig veranderd. Net als bij voorgaande edities werd er gekozen voor top-DJ’s zoals Robert Abigail, Keesy en Brainsoff. Als afsluiter worden de betere retroplaten bovengehaald door DJ Franky Kloek. Tipic voorziet een lounge-bar achter de DJ’s met de lekkerste gin-tonics en cocktails. Hiervan genieten kan zonder problemen, want De Lijn brengt iedereen terug veilig thuis met Feestbus 10. Alle info: www.facebook.com/feestindeinze

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...