Outland rafters terug na succesvol WK

De afgelopen herfstvakantie verdedigden de outland rafters met Bruno Simoens uit Deinze de Belgische driekleur op het WK rafting. Ze streden op de spectaculaire wildwaterpiste te Al Ain in de Arabische Emiraten mee om een plaatsje bij de wereldtop.

bruno-simoens-rafting-01

Na de sprint konden ze in een spectaculaire head2head de Denen uit de race varen. Hierdoor kwamen ze in een volgende race uit tegen de wereldtop Rusland die dan weer een categorie te sterk bleek voor hen. Na de slalom en down rivercompetitie eindigden ze uiteindelijk 18de in de open herencategorie.

Een mooie resultaat tussen raftnaties als Brazilië, Rusland, Slovenië, Nepal, enz… Met deze deelname aan het WK bewezen de outland rafters dat ze wel degelijk een plaats waardig zijn in de wereldtop!

bruno-simoens-rafting-02

Bruno – Erik – Wouter – Bram – Steven

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...