Verkeersveiligheid in Deinze

Dit is een filmpje gaat over wat je wel en niet moet doen om als tiener veilig te zijn in het verkeer.

De winter komt eraan en dat betekent dat we toch iets aandachtiger in het verkeer moeten omgaan! Daarom willen de 4 leerlingen van Leiepoort Campus Sint-Hendrik: Lukas Gevaert, Hannes Simoens, Asante Brochez en Madeleine Cornelis een handje helpen bij
de veiligheid van het verkeer. Dit tonen ze in een ludieke filmpje. Zo doen ze het concept van SafetyFirst na, maken ze een rap over fluohesjes dragen. En tonen ze aan in korte sketches wat je best niet doet als puber in het verkeer. Bv. het luisteren van
muziek op de fiets.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...