December shoppingmaand in Deinze

December is dé feest-en shoppingmaand bij uitstek, VZW Deinze Winkelstad pakt dan ook uit met een reeks van unieke eindejaarsacties om klanten te verwennen in een magische en gezellige stad.

Eindejaarsshopping in Deinze
Op zondag 18 december zijn de winkels open in Deinze. Eindejaarsshopping in Deinze staat niet alleen garant voor een gezellige en magische sfeer, maar daar bovenop is ‘je kasticket goud waard voor je kind’. Op vertoon van je kasticket na aankoop bij een Deinse handelaar op 17 en 18 december kunnen de kinderen genieten van heel wat gratis activiteiten:

Zorgeloos kerstshoppen dankzij gratis kinderopvang Kids Adventure
Ouders kunnen op zaterdag 17 en zondag 18 december zorgeloos kerstshoppen in Deinze terwijl de kinderen zich amuseren in de binnenspeeltuin van Kids Adventure in de Bisschopstraat. Deze kinderopvang is gratis op vertoon van een kasticket (aankoop op 17 of 18 december, ter waarde van min. € 50 bij een handelaar in Deinze). Professionele monitoren zorgen doorlopend voor begeleiding en animatie. De kinderen kunnen er ravotten tussen 10 en 14 u. Toch niets gekocht? Niet erg: op deze dagen betaal je slechts 10 euro per kind voor maximum 4 uur opvang. Er is ook een lunch voorzien indien gewenst (€ 5 per kind).

Gratis kindertheater “Alles loopt op rolletjes”
Aan het voormalige stadhuis op de Markt zal het mobiel kindertheater “Alles loopt op rolletjes” tijdens dit weekend zijn woonwagen opzetten. Op vertoon van een kasticket (aankoop op 17 of 18 december, ter waarde van min. € 50 bij een handelaar in Deinze) kunnen de kinderen zowel op zaterdag als zondag één van de zes magische voorstellingen gratis bijwonen. Plaatsen zijn beperkt, dus wees op tijd.

Programma zaterdag 17 december “Circus Minimini”: 3 voorstellingen van 30 minuten om 16 u., 17 u. en 18 u.

Programma zondag 18 december “De wondere wereld van professor Pillemans”: 3 voorstellingen van 30 minuten om 16 u., 17 u. en 18 u.

Toch niets gekocht in Deinze Winkelstad? Dan betaal je slechts 5 euro per kind.

Gratis rit op de kerstkoets en ontmoeting met de kerstman
Tijdens de kerstmarkt op 17 en 18 december rijden er 5 kerstkoetsen op de Markt in Deinze. Op vertoon van een kasticket (aankoop op 17 of 18 december, ter waarde van min. € 50 bij een handelaar in Deinze) genieten kinderen van een gratis kerstritje.

Bovendien kan je een unieke foto met de kerstman nemen, die zowel op zaterdag 17 als zondag 18 december zal aanwezig zijn in de winkelstraten van Deinze Winkelstad van 14 tot 18 u.

Gratis toegang tot de ijspiste
Ook dit jaar is er terug een ijspiste voorzien op het Sint-Poppoplein van vrijdag 16 december 2016 tot en met zondag 8 januari 2017. Kinderen jonger dan zes jaar krijgen op vertoon van een kasticket van hun ouders of begeleiders gratis toegang tot de ijspiste (aankoop op 17 of 18 december, ter waarde van min. € 50 bij een handelaar in Deinze).

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...