Nick fietst terug

Nick Hollevoet fietst terug… . Waarheen? Dat komt u te weten tijdens zijn nieuwe conference in zaal Palace. Je kan er terecht op 5, 6 en 8 januari. Het affiche oogt veelbelovend. Nick staat opnieuw strak in het pak geflankeerd door een Groene Leeuw, het legendarische fietsmerk uit Deinze. De kaartenverkoop start op dinsdag 27 december. De Deinse Geert Hoste geldt al langer als een natuurtalent. Het wordt weer uitkijken naar zijn spitse en soms prikkende humor.

Nick Hollevoet: “Het samenspel met de burgemeester vorig jaar was een geestige ervaring. Maar het is nog leuker voor mij om eens goed de draak met hem te steken op het podium. En er zijn nog zoveel leuke dingen gebeurd afgelopen jaar in Deinze.”

Vorig jaar vormde Nick Hollevoet nog duo met burgemeester Jan Vermeulen. Hij staat dit jaar niet op het affiche. “Het was vorig jaar leuk, maar ik kon echt het niveau dat Nick haalde niet evenaren. Dat werd mij duidelijk toen ik de voorstelling op Tequila herbeluisterde. Bovendien hadden mijn woorden een veel te grote impact”, lacht de burgemeester. “De ster van onze show, deken Rudy, kreeg onmiddellijk 41 parochies onder zich. SK Deinze trok zelfs een Vanacker aan als trainer”.

Nick zelf heeft voldoende materiaal voor een show. De show duurt in totaal een dik uur. We vermoeden dat Nick geen gebrek heeft aan materiaal voor zijn show. Vele Deinzenaren kwamen opmerkelijk in het nieuws. Ook de stad zelf liet van zich spreken. De Leiespiegel werd geopend, D-shopping kreeg een nieuwe eigenaar, Driespoort wil een vergunning…en Denys kocht zowaar het voetbalstadion!

Maar Nick zelf heeft ook verrassend nieuws. Dat kom je uiteraard pas in de zaal zelf te weten. Het wordt dus weer reikhalzend uitkijken naar de beste comedy die je in 2017 in Deinze te zien kreeg. Want ook vorig jaar speelde Nick comedians zoals Michael Van Peel en Freddy De Vadder inzake populariteit gewoon naar huis.

Tickets bij www.uitbureau.be op 09/233.77.88 of (vanaf 28/12) aan de balie van het stadhuis.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...