Pure kunst op je lichaam. Tattoo Art Gallery te Deinze.

Tattoos zijn niet meer uit ons dagelijks beeld weg te denken en prijkt in al hun glorie als ware kunst. Vandaag kan je deze kunst vinden in Deinze bij Embody Ink. Hun studio is geboren uit pure passie en liefde voor deze kunstvorm en ze hebben 1 doel, deze passie delen met alle tattoo liefhebbers. Iedereen welkom!

Embody Ink is een heel uniek concept voor ons landje België, een concept dat de tattoo kunst in de spotlights zet. Internationale top artiesten zijn hier om alle liefhebbers het beste uit de tattoo wereld aan te bieden.

De tattoo kunst maakt deel uit van ons dagelijks beeld en heeft een mooie evolutie gemaakt tot pure kunst. Je bent voor of tegen, dat is voor elke interesse zo, maar voor de liefhebber is Embody Ink the place to be!

Bezoek hun FB pagina en volg hen op Instagram.
Je kan Embody Ink bereiken voor vragen en/of boekingen via email: [email protected] of via gsm 0497 123 940

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...