Deinze Winkelstad viert Valentijn met 120 valentijnsgeschenken

14 februari is de dag van de liefde en het uitgelezen moment om je geliefde iets moois te schenken. Daarom organiseert Deinze Winkelstad samen met officiële partner Volvo Deinze – ACG een valentijnactie waarmee je al dat moois vlakbij in de stad vindt en je op tal van plekjes een romantische avond kan beleven.

Deinze Valentijnsactie 2017

Wie een valentijnsgeschenk koopt bij een Deinse handelaar tussen 1 en 14 februari, maakt kans op een van de 120 liefdevolle geschenken. Bij aankoop van minimum 25 euro bij een Deinse handelaar in deze actieperiode krijg je een valentijnskaart met een unieke code. Op 14 februari trekt een onschuldige hand de 120 codes die op die dag worden bekendgemaakt om 12 u. op de Facebookpagina van Deinze Winkelstad.

Van citytrip tot cadeaubon!

Deinze Winkelstad voorziet vier duo-beleefcadeaus zoals een romantische citytrip, een wellnessarrangement, een fotoshoot en een limo-verwentrip. Daarnaast zijn er ook 100 cadeaubonnen van 10 euro te winnen. Zestien Deinse handelaars vullen elk de prijzenpot aan met een prijs ter waarde van 50 euro: Hajp, Grusenmeyer, G-Brand, Foto Video Mac, Il Ricordo, Atita, New Jewel, Oclusive, Dominique fashion, Lingerie Martieline, Brilcenter Belaen, Zuskus, Jeanspoker, Parfumerie Craeymeersch, Het Bloem Gebeuren en Nancy Store. Volvo Deinze – ACG is officiële partner van de valentijnactie.

Bovendien worden klanten op zaterdag 11 of dinsdag 14 februari nog eens extra verwend bij deze 16 handelaars. Op een van deze dagen – naargelang de aard van de zaak –  organiseren ze een romantische valentijnactie zoals een optreden van een gitarist, een komiek, een band, een photo booth voor de meest romantische foto, noem maar op!

Uiteraard zorgen ook alle andere handelaars in Deinze ervoor dat je gedurende deze periode het ideale valentijnsgeschenk vindt voor jou en je geliefde.

Info, prijzenpot en wedstrijdreglement:
www.dewinkelstaddeinze.be/valentijn
www.facebook.com/deinzewinkelstad

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...