Nieuwjaarsreceptie “BIN Penneman”

“BIN Penneman” is ondertussen reeds aan zijn tiende bestaansjaar toe als onderdeel van het “Buurt Informatie Netwerk Politiezone Deinze Zulte”. Hierdoor zijn er binnen de buurt ook een aantal randactiviteiten ontstaan, zoals een straatfeest op de laatste zaterdag van augustus en een nieuwjaarsreceptie de derde zondag van januari.

Vorige zondag was er dan ook hun 10e nieuwjaarsreceptie die doorging in de vroegere winkel ” ’t Pennemandje ”. Heel wat buren, samen met hun wijkinspecteur Hilde Desplenter, komen dan ook graag elkaar de nieuwjaarswensen overmaken terwijl er een drankje en hapje kan genuttigd worden.

Amateurkunstenares Greta Steen medeoprichtster van hun wijkgebeuren, verkoopt haar schilderijen en kunstwerken een gans jaar t.v.v. het kinderkankerfonds UZ Gent. Op 4 december 2017 sluit ze haar actie af, de datum waarop ze enkele jaren terug haar dochter verloor, die dankzij de medische wetenschap toch 30 jaar van het leven heeft mogen genieten! Als buurtcomité kunnen we dit initiatief alleen maar toejuichen en steunen.

Meer van haar reeds gerealiseerde werken zijn te bezichtigen in de wandelgangen van het Sint-Vincentiusziekenhuis te Deinze.
Of op haar facebookpagina https://www.facebook.com/profile.php?id=100014275926566&ref=ts&fref=ts en is te bereiken op [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...