Beleefbeurs Markant4You op donderdag 9 februari in de Brielpoort

Markant regio Gent organiseert voor haar 27 afdelingen een beleefbeurs op donderdag 9 februari 2016 in de Brielpoort in Deinze. Ook de afdeling Markant Deinze zet zijn schouders onder deze organisatie en trok meerdere standhouders aan uit Deinze. Het team van Markant Deinze heeft de laatste jaren hun ledenaantal sterk zien groeien, waardoor ze de grootste afdeling zijn van regio Gent met bijna 300 leden.

Markant4You?
Markant4You wordt een beleefbeurs met een 30-tal standhouders, eetstanden, drankstanden en een optreden van Fifties Fever.
We verwachten een grote opkomst dames, die met een beleefkaart gedurende de ganse avond kennis kunnen maken met onze standhouders. Jullie zullen samen met vriendinnen kunnen proeven, genieten en ontdekken! Bovendien kan je de kaart op elke stand laten afstempelen. En… met een volledig afgestempelde kaart maak je ook nog kans op één van de vele mooie prijzen die op de avond zelf uitgedeeld worden.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...