Radio Tequila wandelt weer in het Valentijnsweekend

Aangenaam wandelen bij Tequila op zondag 12 februari!

Radio Tequila valentijnswandeling

Op zondag 12 februari 2017 organiseert Radio Tequila voor de 13e keer de Valentijnswandeling. Het wordt een proef- en sneukeltocht over ongeveer 10 km en zoals elk jaar is er ook nu weer een nieuwe route. Starten kan tussen 12.30 u en 14.30 u.
Het startpunt is ook dit jaar basisschool Driessprong, Gaversesteenweg 126, Deinze (Petegem).
Wie al eens meestapte, weet dat je niet met honger of dorst naar huis gaat na de wandeling. Op 3 stopplaatsen voorzien we een hapje en een drankje. We worden ontvangen door het bedrijf Eurotuin in de Gaversesteenweg. Het bedrijf heeft 4 vestigingen in Vlaanderen. Verder bezoeken we ook de eigentijdse, stoere kookwinkel Noki in Driespoort Shopping Deinze. Ook een bezoek aan de studio’s van radio Tequila zelf staat op het programma. Je kan er ook eens de radiostudio’s bekijken.

De Valentijnswandeling eindigt waar ze begon: basisschool Driessprong, waar de frituur van ’t Buikske Vol ons opwacht. Er is ook gelegenheid tot een drankje.
Wie wil inschrijven voor de Valentijnswandeling, doet dat op www.radiotequila.be of via [email protected]. Volwassenen betalen slechts 10,00 euro en kinderen (tot 12 jaar) 5,00 euro. Kinderen onder het jaar kunnen gratis mee.
Schrijf bij voorkeur op voorhand in!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...